ADIYAMAN / KAHTA - Erikdere İlkokulu

Etiket Sonuçları: KAHTA

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Anasınıf öğretmenimiz Büşra Sazak 2020-2021 eğitim öğretim yılında yürüttüğü  eTwinning projesinde Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Okulumuz Ulusal Kalite Etiketi Levhası aldı.

Haz

Öğrencilerimizin karne ve hediyeleri dağıtıldı.

Haz

Anasınıf ve  4.sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleşti.

Haz

Okulumuzun eğitim öğretim yılının son haftasında karpuz şenliği gerçekleşti.

Haz

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafındanvelilerimize ve öğrencilerimize "Yer Misin Yemez Misin ?" tiyatro oyunu  sahlenendi.

Haz

İlkokul 3.ve 4. sınıf öğrencileri arasında zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi. Başarılı olan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Haz

Anasınıfı öğrencileri ve velilerimizle 'Anneler Günü '  etkinliği yapıldı .

Haz

Okulumuz anasınıf öğrencileri ilkokuldaki abi ve ablaları ile bayram şekeri ikramında bulunarak ramazan bayramını kutladılar.

Okulumuz "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" nı kutladı.

Ara

Gülen Gözler Ekibi okulumuz ile iletişime geçerek okulumuza birçok kitap ve kitaplık yardımında bulunarak kütüphane kurdular. Çocukların gün içinde güzel zaman geçirmelerini sağladılar.

Ara

Okulumuz anasınıf öğrencleri turşu yaptılar.

Ara

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ayhan Yanık'ın eşi Beyhan Yanık  ve Arkadaşları , köy okulumuz öğrencileri ile buluşarak çeşitli yardımlarda bulundu.Ziyarette ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de eşlik etti.

Ara

Okulumuz hijyen şartlarını geliştirmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzuna uygun şartlarıı yerine getirmesinden dolayı temiz belgesi almaya hak kazandı. Okulumuz salgın döneminde hijyen kurallarına önem göstererek eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Ara

Okulumuz Minik Kalpler sınıfında geçen yıl uygulanan Erken Çocuklukta Adab-ı Muaşeret Projesi kalite etiketi alarak.Başarılı bir projeye imza attı.

Ara

Okulumuzda kırmızı bulutlar sınıfında cumhuriyet bayramı kutlaması yapıldı.