ADIYAMAN / KAHTA - Erikdere İlkokulu

Erikdere İlkokulu

ERİKDERE KÖYÜ KAHTA/ADIYAMAN
Vizyon
Sevinci, mutluluğu, hüznünü paylaşsın, İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın...
Misyon
Öğrencilerimizi ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Sabahçı grup: 07.30-12-30 Öğlenci grup: 12.30-17.30
sobalı
öğretmenler kendi araçları ile okula gelip-gitmektedir.
özel araçla ulaşım yapılmaktadır.
Erikdere köyü sako mezrası
Kâhta ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.